Motion Mountain

El llibre de física gratuït

logo
Willkommen Benvenuti Benvinguda Bienvenida Bienvenue Bine ati venit Bem-vindos Bonvenon ברוכים הבאים Добрe дошли Добро пожаловать Dobrodošli Ласкаво просимо 欢迎 歡迎 Hoş geldiniz Karibu خوش‌آمدید مرحبا Ondo etorri Salve Selamat Datang Tere tulemast Tervetuloa Üdvözlet Välkommen Velkommen Velkommen Vitajte Welkom Witajcie Χαίρετε ようこそ

Com es mouen els objectes? Per què es mouen?
Què és el moviment? Per què existeix?

Quins efectes pot tenir el moviment? És possible la levitació? És possible construir una màquina del temps? Quina és la major força de la Natura? Què significa 'quàntic'? Està buit de veritat l'espai buit? És un conjunt l'Univers? Quins problemes en física encara no s'han resolt?

pdf  Download volume I - FALL, FLOW AND HEAT         (60 MB).

pdf  Download volume II - RELATIVITY         (40 MB).

pdf  Download volume III - LIGHT, CHARGES AND BRAINS         (50 MB).

pdf  Download volume IV - QUANTUM THEORY: THE SMALLEST CHANGE         (20 MB).

pdf  Download volume V - PLEASURE, TECHNOLOGY AND STARS         (70 MB).

pdf  Download volume VI - A SPECULATION ON UNIFICATION         (14 MB).

El Projecte Motion Mountain publica un llibre de física gratuït que ens explica la història de com ha estat possible, després de 2500 anys d'exploració, respondre a aquestes qüestions. D'una forma provocadora i amena, amb poques matemàtiques, narra per què la física clàssica, la relativitat i la teoria quàntica han de ser explorades, com es poden resumir en termes simples, per què és necessari avançar cap a regions on el temps i l'espai no existeixen i quines meravelles es poden descobrir enllà.

El text, escrit en anglès, presenta almenys una nova sorpresa i un nou desafiament en cadascuna de les seves més de mil planes. El llibre està escrit per als estudiants i per a tot aquell que estigui interessat en la física i en la descripció precisa de la Natura.